Click for more products.
No produts were found.

Aptus

Filteren op
€ 24,38
Aptus ALL-IN-ONE LIQUID is een volledig minerale meststof, opgebouwd uit de essentiële elementen stikstof, fosfor, kalium, magnesium en de micro-elementen boor, molybdeen, ijzer, mangaan, zink en koper.
€ 31,61
Aptus CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren, is volledig in water oplosbaar en laat geen residuen achter.
€ 142,93
Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. CaMg Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren. 
€ 17,77
Aptus CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren, is volledig in water oplosbaar en laat geen residuen achter.

Aptus plantenvoeding

De door Aptus Plant Tech samengestelde voedingslijn behoort tot de Crème de la Crème in de professionele land- en tuinbouw. Aptus plantenvoeding Plant Tech streeft naar perfectie in alles wat zij bieden. Dat merk je ook duidelijk aan de super kwaliteit van producten die voor een zichtbaar groen en bloeiend resultaat zorgen. Aptus voeding levert dan ook geen water, oftewel zwaar verdunde voeding. Alles van Aptus Plantcare voeding is zeer geconcentreerd. Op het eerste gezicht denk je dat Aptus erg duur is, maar dit is zeker niet het geval. Met een fles van Aptus maak je vaak meer liters voeding aan dan ieder andere voedingslijn. Zo maakt u met de Aptus Regulator 1Ltr al ruim 6600 Ltr voedingswater aan. Ieder onderdeel is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en worden zorgvuldig getest volgens de standaard productwaarden. Aptus Plant Tech garandeert geweldige resultaten, maar pas op met het doseren. Gezien de hoge concentratie zijn fouten snel gemaakt. Aptus Plant Tech voeding beschikt over een zeer goede know how en doet veel aan nieuwe onderzoeken en ontwikkelingen. Deze worden vaak zelf in samenwerking met universiteiten en goed aangeschreven testcentra uitgevoerd.


100% Organische voeding

Een organische voedingslijn bestaat uit actieve stoffen van natuurlijke bronnen afkomstig zijn. Actieve natuurlijke stoffen zijn voor een plant altijd beter opneembaar dan chemische stoffen. De producten van Aptus bevatten zoveel mogelijk organische actieve stoffen en sommige zijn zelfs 100% organisch. Dit bevordert de kwaliteit van het eind product aanzienlijk. De Aptus Topbooster, de Aptus Enzymen en natuurlijk  Aptus Super PK worden veel gebruikt. Ook de unieke combinatie van Calcium en Magnesium, in 1 flesje, slaat goed aan. De Aptus "aminozuren inpak techniek" heeft hier twee voordelen, het kan in een fles bij elkaar en het is makkelijk opneembaar. De Aptus CaMg-Boost wordt vaak de laatste weken gebruikt voor vitaliteit. De Aptus losse N, P en K zitten ook aan het aminozuur vast. Met name de Aptus K-boost wordt vanwege de makkelijke opneembaarheid gebruikt om de bloem of vrucht te verharden. Aptus Regulator zorgt ervoor dat de plant weinig tot geen stress voelt. Daardoor heeft de plant minder de neiging om te strekken bij hoge temperaturen of grote verschillen in de substraat-vochtigheid. In de groei en voorbloei is dit Aptus middel prima om de planten klein te houden. Een volle plant met korte internoden. 

Ook eens kopen als het buiten vochtig is:  Aptus Fungone , preventief tegen meeldauw en vruchtrot.

Read more

Menu

Settings