Click for more products.
No produts were found.

Pompen

Filteren op
€ 45,41
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een bovenaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 20/25 mm. De Aquaking dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 3.600 liter per uur.
€ 49,55
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q4003 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 7.000 liter per uur.
€ 57,81
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q5503 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 11.000 liter per uur. 

Online Top Garden heeft een hele categorie vol met pompen en toebehoren. Van dompelpompen tot circulatiepompen, met en zonder vlotter van merken als RP, Sicce, Tallas, DAB en Aquaking. Uiteraard komen er bij pompen meer dingen kijken als enkel de pomp, daarom hebben wij ook spullen als aansluitsetjes, bochten en aanzuigslangen. Dus als u van plan bent te gaan werken met een irrigatiesysteem, of heeft u om een andere reden een pomp nodig? Dan helpen wij u graag verder.

Read more

Menu

Settings