Click for more products.
No produts were found.

Dimlux EVSA'S

Filteren op
€ 82,23
De nieuwe DimLux Maxi Controller EVO 1.1 heeft een Aux/Fan output, zodat een externe Aux box of Fan/Aux box kan worden aangesloten

DIMLUX EVSA Ballasten

Dimlux behoort momenteel tot een van de topmerken wat betreft verlichting en is met verschillende gadgets uit te breiden om een optimale kweekruimte te creëren en te behouden. Dimlux staat gelijk aan kwaliteit, ze behalen een van de hoogste reflecties, de evsa worden lang niet zo warm als de oude bekende vsa’s en zijn door middel van de Dimlux Maxi Controller perfect te combineren met een temperatuursensor, luchtvochtigheidssensor of zelfs met een co2 sensor.


Dimlux Xtreme Series Electronische Ballast

De dimlux Extreme Serie Elektronische ballast is een elektronisch voorschakel apparaat (evsa) dat nagenoeg geluidloos is en lang niet zo warm word als de oude vertrouwde vsa’s.
Door de overdrive techniek (lumen boost) behalen ze de hoogste output van alle 400/600 watt evsa’s, tevens zijn ze makkelijk traploos te dimmen en geschikt voor zowel de 400w als de 600w bulb. De Dimlux is aan de buitenkant bekleed met duidelijk zichtbare LED lampjes waarop makkelijk valt te zien of de ballast aan of stand-by staat of dat ie een storing heeft. Door de ingebouwde processor, die de verbinding tussen de ballast en de bulb in de gaten houd, is het risico op brand ook volledig weg genomen. Mocht er een slecht contact zijn of kortsluiting, dan blijft hij niet doorstarten, maar schakelt hij direct de ballast uit en geeft hij de storingscode hiervoor aan.

Ook verhoogt de Dimlux evsa automatisch de elektronische voedingsspanning, hij verhoogt bijvoorbeeld automatisch een 220v voedingsspanning tot een 230v spanning, dit levert dus een stabiele en hogere lichtopbrengst op.

Dimlux Alpha Optics

De Dimlux Alpha Optics is een van de beste, als niet beste reflector momenteel op de markt. Ze behalen door middel van hun speciale coating en ontwerp volgens het SBCS (Single Bounce Clear Sight) principe maar liefst een weerspiegeling van 98%!
De Alpha Optics beschikken over verstelbare zijreflectoren, hierdoor is de overlapping tussen de kappen optimaal en houd je wandverlies minimaal. Door het ontwerp van de open reflector, word je lamp passief gekoeld, dit heeft weer een gunstige werking op de levensduur en het effect van de lamp/kap. Ook is het mogelijk om via de Alpha Optic warme lucht af te zuigen, hierdoor zal de temperatuur aanzienlijk afnemen en is de temperatuur in je ruimte nog beter te controleren.

Dimlux Expert Serie

De Dimlux Expert Serie combineert het beste van 2 werelden, hij bestaat uit de Dimlux Xtreme Serie evsa en de Alpha Optic reflectiekap, deze is beschikbaar in een 600w en een 1000w uitvoering.
Samen creëren ze een volledig armatuur, die nagenoeg geluidloos draait, traploos instelbaar is en de hoogste reflectie van 98% behaald.

Nanotube

Verder bied Dimlux nog de optie aan om met hun Nanotube systeem te werken. De technologie zit verwerkt in de Alpha Optic reflector. Je kan er voor kiezen om de Dimux Expert Serie armatuur compleet aan te schaffen met de Nanotube, maar ook is er de mogelijkheid om de Alpha Optic met Nanotube technologie aan te schaffen en die te connecten met je huidige (e)vsa.
Door middel van de Nanotube technologie heb je een actieve toevoer van koude lucht en een actieve afvoer van warme lucht. Hierdoor zou de ruimte temperatuur sterk dalen en is dus ideaal om te gebruiken in een co2 opstelling. De temperatuur van de lamp die normaal gesproken je ruimte in gaat, kan hiermee tot 70 graden verlaagd worden, dit heeft natuurlijk ook weer een positief effect op de weerspiegeling en levensduur van de kap/bulb. Hierdoor zou de temperatuur in je ruimte zeker 5 graden kunnen dalen, waardoor je weer minder hard hoeft af te zuigen of je airco minder hard hoeft te werken.

Read more

Menu

Settings