Click for more products.
No produts were found.

Pro-XL

Filteren op

PRO-XL is een nieuwe voedingslijn die uniek is samengesteld voor het kweken met Co2 of zonder. Deze complete voedingslijns biedt u alle mogelijkheden voor een optimale kweeksituatie.

Om te starten heeft PRO-XL “PRO Start” (startbooster, wortelstimulator.) ontwikkeld. Hiermee geef jij jouw stekje of plantje vanaf zaad een sterke start met een zeer goede wortel ontwikkeling.

Daarna start je met PRO-XL Grow een groeivoeding die compleet samengesteld is aan alle voedingstoffen die een plant nodig heeft in de groeifase.

Bij de overstap naar de bloeifase gebruik je PRO-XL Quick Boost. Deze activeert de bloeihormonen in de plant en resulteert tot dikke bloemknoppen. Om helemaal een optimaal bloei resultaat te behalen voeg je in de laatste weken PRO-XL Flora Exploder toe. Hiermee verhoog jij je opbrengst aanzienlijk.

PRO-XL STOP GROW. Door deze toevoeging over je bladeren te spuiten in de 2e a 3e week stop je plant met groeien in de hoogte. Zo bepaal jij de hoogte van je plant en gaat deze sneller om in de bloeifase.

PRO-XL  KILL 5. Is een supplement die ideaal is tegen spint en trips. De nachtmerrie van elke kweker. PRO-XL heeft nog meer componenten, zoals:  PRO Clean, PRO Enzymen, Ijzer (FE), Magnesium (MG), Stikstof (N), Ph+ en Ph-.

De PRO XL plantenvoeding is tevens speciaal ontwikkeld om met Co2 te kweken. De juiste hoeveelheid staat duidelijk in het schema aangegeven.

Read more

Menu

Settings