Biobizz

Biobizz All-Mix 50L
Beschikbaar
Substraten

Biobizz All-Mix 50L

2254
€ 10,50
Biobizz All·Mix is een organisch substraat en is ontwikkeld om te gebruiken als basis voor organisch kweken. De speciaal samengestelde grond bootst het ecosysteem na. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Biobizz Lightmix 50L
Beschikbaar
Substraten

Biobizz Lightmix 50L

2255
€ 6,45
Biobizz Light·Mix is het ideale substraat voor telers die het proces meer willen controleren door zelf vloeibare meststoffen bij te voeden. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Biobizz Pre-Mix 5ltr emmer
Beschikbaar
Substraten

Biobizz Pre-Mix 5ltr emmer

2258
€ 9,50
Pre·Mix™ combineert al het hoogwaardige van verschillende soorten organische mest, soda mengsels, spoorelementen en schimmels in dusdanige hoeveelheden dat optimale groei, bloei en maximale weerstand tegen ziektes en schimmels gewaarborgd zijn.
Biobizz Pre-Mix Zak 25ltr
Beschikbaar
Substraten

Biobizz Pre-Mix Zak 25ltr

2259
€ 39,95
Biobizz Pre·Mix™ combineert al het hoogwaardige van verschillende soorten organische mest, soda mengsels, spoorelementen en schimmels in dusdanige hoeveelheden dat optimale groei, bloei en maximale weerstand tegen ziektes en schimmels gewaarborgd zijn. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Sinds 1992 produceert Biobizz diverse biologische potgronden, meststoffen en additieven. Het merk Biobizz is milieubewust, biologisch en perfect om groenten, fruit, bloemen en kruiden mee te telen. Met Biobizz kan gekweekt worden op aarde, cocos en hydro.

Op deze pagina vind u alle substraten van Biobizz, van All Mix, naar Coco mix en Worm humus. Met All Mix heeft u het hele jaar door vruchtbare grond, waardoor u er weinig aan hoeft toe te voegen. Als u zelf meer wilt kunnen sturen met voeding, is Biobizz Light mix hier ideaal voor. Deze substraat is namelijk licht bemest en een mooie basis voor iedere plant.

footer bottom product only
keur.png Vertrouwd online kopen
rtingft.png

Onze klanten geven ons een 9.0

Vragen? Neem contact met ons op