Click for more products.
No produts were found.

Bio Nova

Filteren op
€ 37,15
De Bio Nova free-flow zorgt ervoor dat de spanning uit het substraat gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor de voeding en additieven beter door het substraat dringen.

Bio Nova voeding kopen?

Bio Nova, onder tussen bekend als een van de producenten van meststoffen voor de groei en bloei fase van planten. Na jaren van testen en onderzoeken in combinatie met ervaringen in de praktijk hebben uiteindelijk geleid tot hun eigen unieke kwalitatieve producten.

Bio Nova onderscheid zich voornamelijk in hun puurheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoge opbrengsten en dus perfecte eind resultaten.

Het assortiment van Bio Nova bestaat uit 7 hoofdstreams. Elke stroming staat voor een specifieke toepassing op de basis van het groeimedium.

De 7 stromingen:

  •        Nutri Forte A+B
  •        Coco Forte A+B
  •        Grond-SuperMix
  •        Hydro-SuperMix
  •        NFT Aqua-SuperMix
  •        LongFlower-SuperMix
  •        Autoflower-SuperMix

Nutri Forte A + B

Nutri Forte A + B substraat meststof is de ideale oplossing voor het kweken op kunstmatig substraat zoals steenwol en andere media voor zowel de groei als de bloei fase.

Coco Forte A + B

Coco Forte A+B meststof is ideal voor het kweken op Cocofiber ondergronden zoals platen, bakstenen en cocosubstraten.

Grond-SuperMix

Soil-Supermix is een één component minerale-organische meststof op basis van Hydro-Supermix speciaal aangepast voor grondsubstraten. Voedingsstoffen voor groei en bloei zijn gecombineerd tot één kwalitatief product.

Hydro-SuperMix

Hydro-SuperMix is een bio-minerale meststof speciaal ontwikkeld voor systemen met een kunstmatig substraat zoals steenwol en dergelijke. Voedingsmiddelen voor groei en bloei, en A / B zijn gecombineerd tot één alles bevattend product.

NFT Aqua-SuperMix

NFT-Aqua Supermix is een bio-minerale meststof speciaal ontwikkeld voor systemen die geen gebruik maken van substraten, hierin zitten alle benodigde voedingsstoffen voor de teelt en bloei.

LongFlower-SuperMix

LongFlower-SuperMix is een één component kunstmest speciaal ontwikkeld voor installaties met een lange bloeiperiode en een lage vraag naar stikstof. Deze combinatie bevat alle mineralen en sporenelementen, nodig voor een snelle en overvloedige bloei. Voedingsstoffen voor groei en bloei, en A / B zijn gecombineerd tot één product, dat maakt het kweken wel héél eenvoudig.

Autoflower-SuperMix

Autoflower supermix is een één-component SuperMix, speciaal ontwikkeld voor autoflowering planten, zonder specifieke behoefte aan langere of kortere daglicht periodes om hun bloei te starten.

Read more

Menu

Settings