Click for more products.
No produts were found.

Kokos

Filteren op
€ 12,36
Telen op B'cuzz Atami Coco betekent telen op een 100% natuurlijk substraat voorzien van 1 week startvoeding Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
€ 40,67 € 42,81
Dit blok geperste kokos geeft na toevoeging van 4 ‐5 liter water, 10 liter gebruiksklare kokossubstraat, waarbij het volume ongeveer tienmaal toeneemt. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
€ 4,92
CANNA Coco substraat is een 100% organisch product met een gelijkmatige en fijne structuur, vrij van virussen, chemische toevoegingen en bodemziekten. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
€ 11,36
Plagron cocos is vanwege zijn ideale structuur een perfect basissubstraat. Het is natuurlijk en volledig gebufferd met een stabiele pH-waarde. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
€ 4,92
Cocos Slab vormt het ideale substraat voor de kweker die de voorkeur geeft aan een natuurlijk en zeer zuiver product.  Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Niet op voorraadSold out
€ 5,87
Supreme Cocos 50 ltr Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.

Tussen ons grote assortiment van meer dan 5000 producten bieden wij onder andere Kokos producten aan. Kokos word gemaakt van de bast van kokosnoten. Deze word gemalen, gewassen en gebufferd voordat het in gebruik kan worden genomen voor kweken. Een van de voordelen van kokos is dat dit voor de gehele cyclus luchtig blijft, ook wordt overtollig water niet opgenomen en loopt je potten weer uit. Kokos kan naast puur gebruik eventueel ook nog gemixt worden met aarde of perliet.

Read more

Menu

Settings