Click for more products.
No produts were found.

Dompel pompen

Filteren op
€ 45,41
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een bovenaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 20/25 mm. De Aquaking dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 3.600 liter per uur.
€ 49,55
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q4003 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 7.000 liter per uur.
€ 57,81
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q5503 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 11.000 liter per uur. 

Zodra er wateroverlast is kun je dat wegpompen met een vuilwater dompelpomp. Er is veel keus bij de aanschaf van een vuilwater dompelpomp, en dit is vooral afhankelijk van hoe vuil het water is

dat je weg wilt pompen. Voor enkel helder water heb je geen heftige vuilwater dompelpomp nodig. Wil je echter rioolwater,

olie of zelfs water met harde brokken erin weg pompen, dan heb je wel een speciale vuilwater dompelpomp nodig. Er zijn bijvoorbeeld vuilwater dompelpompen die door middel van een motor harde stukken in het water kunnen versnijden zodat deze niet verstopt raakt. Het beste is om ee vuilwater dompelpomp aan te schaffen met een vlotter, zodat deze niet droog kan lopen als je niet in de buurt bent. Wanneer een vuilwater dompelpomp droogloopt kan deze namelijk stuk gaan.

Read more

Menu

Settings