Click for more products.
No produts were found.

Adjust-A-Wings

Filteren op
Waarom zijn de Adjust-A-Wings de beste reflectoren?
Verstelbare dubbele parabool reflector.
Het verstellen van de reflector gaat met een roestvrij stalen kabel door de sleutelgaten in de kap. Hierdoor wordt de kap als een boog gespannen van breed naar diepstraler. Door de perfecte dubbele parabolen, die ontstaan zijn na montage, is er een betere en bredere verdeling van het licht en betere gelijkmatige afvoer van warmte rondom de lamp.

Flexibel glasgecoat aluminium.
Aan de binnenkant van de reflectorplaat is een dun, flexibel laagje glas op het aluminium aangebracht. Door deze kostbare bewerking is het aluminium 97% reflecterend en is het aluminium beschermd tegen corrosie. Hierdoor wordt de reflectie jarenlang gegarandeerd. Onderhoud is gemakkelijk door alleen schoon te maken met een zachte doek en glasreiniger.
Geeft breder, gelijkwaardige verspreiding van het licht
Door het verstellen van Adjustawings met de kabels kan je een diepstralende reflector en een breed stralende reflector maken. Als de lamp hoog boven het gewas hangt is een diepstraler nodig om een groter oppervlak intens te belichten. Maar wanneer de lamp dichter bij het gewas komt, moet de kap wijder staan om een breder oppervlak te belichten.
Dus de kap hoog boven het gewas, wordt meer gebogen, als een diepstraler. Hoe lager op het gewas (tot 20 cm van het gewas), hoe meer de kap open of wijd moet staan, als breedstraler, om ook de buitenranden van het gebied te belichten. Dit alles is uiteraard in combinatie met het gebruik van Super Spreader.
Verstelbare lamphouder.
Bij het verstellen van de reflector kan de lamphouder ook versteld worden. De verticaal instelbare lamphouder zorgt voor een fijnafstemming van de licht verspreiding. Staat de kap op dieptestand dus bol op stand 4, dan moet de lamphouder laag, dit zonder spreader. Staat de kap open dus breed dan moet de lamphouder hoog. Dit is met spreader. Zie het lamphoogte schema.
Read more

Menu

Settings