Click for more products.
No produts were found.
No items

Kweektenten

Filteren op

Online een kweektent kopen?

We hebben een zeer breed assortiment van alleen de beste TOP-kwaliteit kweektenten waar we ontzettend trots op zijn. Er zijn ontzettend veel verschillende merken kweektenten verkrijgbaar, nog meer dan dat wij in ons assortiment hebben, maar wij bieden alleen de beste kweektenten aan waar wij alle vertrouwen in hebben.

Hierdoor hebben wij in ons assortiment kweektenten van de merken Secret Jardin, Mammoth, Homebox, Budbox, Gorilla, OCR, Dr. Green en Phantom.

Welke kweektent past bij jou?

Welke kweektent het beste bij jou past, hangt af van jouw eigen situatie en de ruimte die je hebt. Elke situatie, ruimte en doelstelling is anders. 

Aan de linkerkant kan je de kweektenten sorteren op basis van de hoogte en de afmetingen lengte x breedte. Hiermee kun je snel een kweektent vinden met de maat die bij jou past.

Wat dan overblijft is de keuze in prijs en kwaliteit. Deze verschillen zijn vaak te wijten aan de dikte van het canvas en het materiaal dat wordt gebruikt voor de reflectie aan de binnenkant van de kweektenten. Heb je hierover advies nodig? Bel dan gerust naar 030 760 39 10 of mail naar info@onlinetopgarden.com.


Alle benodigdheden voor een kweektent

Je hebt veel andere producten nodig om een ​​kweektent klaar voor gebruik te maken. Natuurlijk heb je de verlichting nodig, maar ook de afzuiging, luchttoevoer (alleen van tenten groter dan 150x150 cm), ventilator en niet te vergeten de bloempotten en bijbehorende plantenvoeding.


De voordelen van het kopen van een kweektent bij ons:

- Je kweektent wordt binnen 1-2 dagen geleverd!

- Alleen kweektenten van TOP-kwaliteit

- Veilige online betaling op verschillende manieren

- Ophalen ook mogelijk!

- TOP-hulp bij het maken van jouw keuze

Bij het kopen van een kweektent krijg je waarschijnlijk meteen veel vragen die te binnen schieten. Het Online Top Garden-team is hier om jou te helpen, dus aarzel niet om ons vandaag te bellen of te e-mailen naar info@onlinetopgarden.com.

Read more

Menu

Settings