Laagste Prijsgarantie

Ziet u het product van uw keuze of uw aankoop bij een van onze concurrenten toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan. 

Dankzij deze Prijsgarantie weet u zeker dat u nooit teveel betaald.

Maandaanbiedingen

Van de kleinste tot aan de grootste kweektenten voor jouw gemak.

Meten is weten!

De optimale Ph – en EC-waarden voor kweek zijn afhankelijk van drie factoren, Het groeisubstraat (aarde of hydro), de voedingstoffen (plantenvoeding) en het water zelf. Voor bodemkwekers is een ph waarde van 6.0 – 6.5 perfect. Hydro en Coco kwekers zouden dichter in de buurt moeten zitten van Ph waarde 5.8. Op die Ph waardes kan de plant optimaal voedingstoffen opnemen. 

De grootste en goedkoopste van Europa

Wij hebben meer dan 7.000 producten van de grootste betrouwbare merken snel leverbaar en voor de goedkoopste prijs! Als u op werkdagen voor 13:00 uur besteld, kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al direct kweken! Uitgezonderd van zon- en feestdagen en tenzij anders aangegeven.

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan, daarom willen wij u de goedkoopste prijzen bieden met onze laagste prijsgarantie en zorgen ervoor dat u veilig en betrouwbaar kunt afrekenen, uw persoonsgegevens zijn bij ons uiteraard veilig doordat wij gebruik maken van betrouwbare diensten zoals iDeal en Paypal. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket zorgvuldig en blanco verzonden wordt.

Voor al uw tuin benodigdheden en kweekbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons Direct Kweken assortiment bestaande uit meer dan zesduizend producten met regelmatig aanbiedingen. Wenst u op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief! Bij vragen staan wij voor u klaar per mail info@directkweken.nl, telefonisch of via de chat.

Kweektenten

Wij bieden een breed scala aan kweektenten aan van de bekende merken als Secret Jardin, Mammoth, Gorilla, BudBox, OCR, Phantom en Homebox. 

De afmetingen lopen erg uit één waardoor er bijna altijd wel een geschikte tussen zit voor jouw beschikbare ruimte.

Van de kleinste tot aan de grootste kweektenten voor jouw gemak.

New products

Last van ongedierte?

Wettelijke mededeling

Welkom op de grootste en goedkoopste online kweek en urban gardening shop binnen Europa Direct Kweken! Wij zijn de go-to shop voor urban gardening (geen growshop!). Wij geloven dat iedereen moet kunnen profiteren van onze laagste prijzen garantie en uitstekende leveringsvoorwaarden voor de grote merken! Vandaag besteld, morgen al kweken*. Wij zijn geen growshop, en daar willen wij graag wat duidelijkheid in brengen.

Wat houdt deze growshop wet eigenlijk in?

Per 1 maart 2015 is er een gewijzigde wet actief met betrekking tot de opium wet, artikel 11a. Wij kunnen ongehinderd open blijven, omdat wij enkel een tuincentrum zijn voor de urban growers van deze tijd. Met de ingang van deze nieuwe growshop wet zijn wij echter wel genoodzaakt u op de hoogte te brengen van deze regelgeving. Wij zijn tevens ook niet zoals de typische growshop, wij zijn een enthousiast tuincentrum die erop gericht is de groep hobbyisten en tuin kwekers te voorzien van de beste kwaliteit producten. Nu is er dus veel veranderd sinds deze wetswijziging voor de growshop. Deze wijziging in de opiumwet maakt ons strafbaar op het moment dat wij medeplichtig zijn aan de voorbereidingen voor grootschalige wietteelt. Dat betekent dat wij alleen producten en informatie verstrekken wanneer uw motief voor gedoogde kweek is.

Hiermee zijn ook onze algemene voorwaarden als tuincentrum aangepast in verband met de growshop wet om u te kunnen blijven voorzien van de grootste aanbod producten en goedkoopste prijzen. Uiteraard zijn uw persoonsgegevens beschermd, en indien u goederen bij ons magazijn op wilt halen dan zult u akkoord moeten gaan met onze voorwaarden dat de goederen gedoogd gebruikt gaan worden.

footer bottom product only
keur.png Vertrouwd online kopen
rtingft.png

Onze klanten geven ons een 9.0

Vragen? Neem contact met ons op