Click for more products.
No produts were found.

Secret Jardin

Filteren op

De Secret Jardin kweektenten staan bekend als één van de beste in de omloop. Met de scherpste prijzen in onze Online Top Garden zijn deze dus zeker een geschikte optie. Bestel daarom nu jouw eigen Secret Jardin nog voor 13:00 uur en ontvang deze morgen al aan huis!*

De Secret Jardin Darkrooms 4.0

De Darkrooms 3.0 zijn speciaal bekleed met een robuuste 95% reflecterende gehamerde Mylar stof (210D). De diameter van de buizen kunnen worden verstevigd van 16 tot 19mm. Pre-uitgerust voor afzuiging en ventilatie, de tenten zijn uitgerust met buizen en toebehoren tot lampen en koolstoffilters ondersteunen.

ORCA TENT: 30% meer licht, 30% meer bescherming!

Secret Jardin kondigt met trots de exclusieve  ORCA aan als nieuwe serie in de kweekruimte tenten!

Nadat SJ de eerste was die de sterk reflecterende mylar in de tenten van culturen te integreerde, Gaan zij nu nog verder door het aanbieden van een nieuwe reeks kweektenten. Deze secret jardin kweektenten zijn verkrijgbaar in 2 modellen: OR120 (120x120x200 cm) & OR240W (240x120x200 cm)

De Orca Tent, het beste antwoord op de veeleisende gebruikers. Uitzonderlijk hoge kwaliteit, met een microfiber structuur die het licht over het gehele oppervlakte van de tent verspreid.

Darkstreet 4.0

De Secret Jardin Darkstreet 4.0 is speciaal bekleed met een nieuwe reflecterende gehamerde Mylar stof (210D). Alle watertrays zijn nu in ook in Mylar en de buizen zijn verstevigd van 0,5 naar 0,6mm staal dikte.

Lodge 2 in 1 Station

Het nieuwste lid in de Revision 4.0 in de familie, deze nieuwe serie biedt 2 in 1 stations, die u toelaat om een bloei ruimte en een deel van de groei in dezelfde tent genieten.

De beperkte hoeveelheid van deze producten biedt mogelijkheden voor installatie in kleine ruimtes en / of met weinig hoogte (onder hellingen, lofts, ...), dat is een echte revolutie voor een tent met twee aparte ruimtes.

Read more

Menu

Settings