Click for more products.
No produts were found.

Cli-mate

Filteren op

Cli-mate produceert uitsluitend in eigen beheer en streeft naar de beste kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen en onderdelen.

De Cli-mate automatische dimmers
De Klimaatregelaar KC2011-T serie is een temperatuur gestuurde plug & play , elektronische traploze analoge toerenregelaar. Deze Cli-mate dimmers hebben een ingebouwde temperatuurregeling d.m.v een afstandsvoeler, 2 aansluitpunten aan de zijkant van de regelaar en zijn compleet onderhoudsvrij. Door de analoge bediening word de bediening eenvoudig gemaakt.


De Cli-mate frequentie controllers
Deze bromvrije frequentie regelaars zijn makkelijk aan te sluiten, het is namelijk plug & play. De Cli-mate frequentieregelaar is een innovatieve speler op het veld van klimaatbeheersing. Deze Frequentie controllers zijn elektronische traploze toerenregelaar met een temperatuursensor, die het toerental van een elektromotor vloeiend regelt.


De Cli-mate mini controllers
Deze mini controllers zijn complete regelaars gemaakt voor het aansturen van lampen en klimaatbeheersing. De plug & play manier van aansluiten en het analoge knoppenbord maken deze controllers zeer makkelijk in gebruik en dus gebruiksvriendelijk. Uiteraard zijn de mini controllers zoals alle andere producten van Cli-mate voorzien van enkel kwaliteitsmateriaal en onderdelen.


De Cli-mate multi-controllers
De multi-controllers van de MC-serie van Cli-mate zijn temperatuur gestuurde, elektronische traploze toerenregelaars. voorzien van 4 ingebouwde aansluitpunten en met 2 voor gemonteerde temperatuursensoren regelt de MC-serie helemaal automatisch uw binnenklimaat. De Multi-controllers zijn speciaal geschikt voor wisselstroommotoren en eenvoudig instelbaar door de makkelijk te begrijpen draaiknoppen. Aansluiten is ook een fluitje van een cent vanwege dat de Multi-controllers volledig plug & play zijn.

Read more

Menu

Settings