Click for more products.
No produts were found.

Plagron

Filteren op
€ 10,12
Plagron Royalmix is samengesteld uit de allerbeste en uiterst zorgvuldig geselecteerde veensoorten. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
€ 11,36
Plagron cocos is vanwege zijn ideale structuur een perfect basissubstraat. Het is natuurlijk en volledig gebufferd met een stabiele pH-waarde. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.

Plagron heeft een breed assortiment substraten, voedingen en additieven. Het merk is gemakkelijk in gebruik en daarmee een goede voeding voor starters. Alle voedingen van Plagron zijn niet hoog geconcentreerd, zorgen voor een hoge opbrengst met een lekkere smaak en aangename geur. De substraten, basisvoedingen en additieven heeft Plagron in vijf categorieën verdeeld, zodat u op een makkelijke manier de juiste benodigdheden op uw kweektechniek kunt toepassen en met elkaar kunt combineren:

- 100% natural (groen etiket)

- 100% terra (roze etiket)

- 100% coco (oranje etiket)

- 100% hydro (blauw etiket)

- universal (paars etiket)

Dus als u biologisch wilt kweken, dan kunt u voor de 100% natural categorie kiezen. Als substraat bijvoorbeeld Plagron Promix of Allmix gecombineerd met Alga Grow en Alga Bloom als basisvoeding. Een uitstekende organische mest om de smaak en geur te versterken is Plagron Batmix. Wilt u op aarde kweken, dan kunt u als substraat Plagron Lightmix of Plagron Growmix combineren met Terra Grow en Bloom als basisvoeding. Om uw substraat op te waarderen kunt u gebruik maken van de universal additieven Plagron Megaworm om het bodemleven te stimuleren en Bat Guano om de geur en smaak nog meer te bevorderen. 

Read more

Menu

Settings