Click for more products.
No produts were found.

Canna

Filteren op
€ 14,01
CANNA Aqua Vega is plantenvoeding voor een recirculerend hydro systeem, afgestemd op de behoeften van groente en snelgroeiende planten in de groeifase. Deze productlijn maakt deel uit van de productlijn AQUA.
€ 14,01
De Canna Bio Flores bevat onder meer direct opneembare gechelateerde spoorelementen. De ingrediënten die het product bevat zijn zo samengesteld dat ze zorgen voor een krachtigere bloei.

Canna voeding - plantenvoeding kopen?

Canna plantenvoeding heeft maar liefst 25 jaar kweekervaring opgedaan en hierin intensief samengewerkt met meerdere spelers in de markt. Hierdoor beschikt Canna voeding ontzettend veel kennis op het gebied van kweken. Deze uitstekende combinatie van veel vakkennis en gedrevenheid heeft een kwalitatief uitstekend assortiment opgeleverd.

Canna voeding heeft specialties om verschillende soorten planten, groenten en vruchten de juiste voeding te geven. Elke specialty heeft een receptuur en/of voedingsschema op maat gemaakt en wordt onderbouwd met uitgebreide productinformatie, onderzoeken, artikelen en nog veel meer van Canna.

Online Top Garden biedt het gehele assortiment van Canna voeding aan tegen de scherpste prijzen. Voor een complete productlijn om op aarde te kweken is de Canna Terra lijn perfect geschikt. Als jouw voorkeur gaat naar het biologisch kweken, dan kan je de lijn Bio Canna gebruiken. Canna boost is een goed additief van Canna die ervoor zorgt dat de opbrengst en kwaliteit van jouw planten worden verbeterd.

Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben wat het beste is voor jouw planten, helpen wij jou graag verder om de beste keuze te maken. Dat kan telefonisch of per mail naar info@onlinetopgarden.com.

Read more

Menu

Settings