Click for more products.
No produts were found.

Aqua King

Filteren op
€ 45,41
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een bovenaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 20/25 mm. De Aquaking dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 3.600 liter per uur.
€ 49,55
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q4003 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 7.000 liter per uur.
€ 57,81
Deze Dompelpomp van Aquaking is uitgevoerd met een zijaansluiting waarop je rechtstreeks een slang kan aansluiten van 25/30 mm. De Aquaking Q5503 dompelpomp heeft een capaciteit van maximaal 11.000 liter per uur. 

Deze Aqua King pompen zijn pompen van een geode kwaliteit. Aqua King is thuis in de vijvers en Koi karpers verzorging en maken ook pompen voor deze vijvers. Het spreekt natuurlijk voor zich, dat als u geen vijver met Koi karpers heeft u deze pompen alsnog kunt gebruiken voor andere doeleinden. Van Aqua King verkopen wij verschillende dompelpompen. Ook hebben we van Aqua King een vuilwaterpomp, deze is speciaal bedoeld om extra vies water weg te pompen. Daarnaast hebben we in ons assortiment een jetpomp, deze pompen zijn bedoeld om water uit bijvoorbeeld putten te pompen en komen met een drukschakelaar, deze schakelaar bepaald wanneer de pomp stopt en start en zorgt er ook voor dat er geen water terug kan lopen vanuit de leidingen en dat de pomp niet droog zal lopen.

Read more

Menu

Settings