Click for more products.
No produts were found.

Ruilen & Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@directkweken.nl. Nadat u uw retour heeft aangemeld, heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Indien u producten bij ons heeft afgehaald geld hier een termijn van 7 dagen voor en geven wij enkel een waardebon uit en geen contanten. 

Algemene retourregels

Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd.

Artikelen dienen in een omdoos verzonden te worden, zodat de originele verpakking niet beschadigd wordt door stoten en stickers onderweg. Ook dient er een herroepingsformulier bijgevoegd te zijn. Indien deze ontbreekt, zullen wij het niet in behandeling nemen.

Bij het ontbreken van de originele verpakking, beschadiging of incomplete artikelen zullen wij het artikel niet retour nemen. Als uitzondering nemen wij een artikelen wel retour, echter word er waardevermindering in rekening gebracht.

Retouren worden binnen 14 dagen verwerkt. U ontvangt uw geld binnen deze termijn op dezelfde wijze als u heeft betaald.

Uitzonderingen retourneren

Er zijn enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit is van toepassing bij:

  • verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar;
  • producten die speciaal voor u besteld of op maat gemaakt zijn;
  • producten die snel kunnen bederven of verouderen.
  • glaswerk.

Garantie

Op alle producten die worden aangeboden door Direct Kweken zijn de garanties van toepassing welke worden verstrekt door de fabrikant van de artikelen. De garantie is alleen geldig indien een originele aankoopfactuur kan worden overlegd. Indien producten met gebreken of beschadiging zijn geleverd, dient dit binnen 3 werkdagen na levering aan Direct Kweken gemeld te worden. Wij raden aan glaswerk bij ons in Houten af te halen. Indien u het toch verzonden wenst te hebben, is Direct Kweken niet aansprakelijk voor eventuele schade. Tenzij sprake is van grove schuld of nalatigheid, is Direct Kweken niet aansprakelijk voor eventuele gevolg- en/of schade (veroorzaakt door onder meer ondeskundig gebruik) of artikelen met gebreken. Direct Kweken is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt doordat de website of vestiging niet bereikbaar en/of niet beschikbaar is voor bestellingen. De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze, het gebruik en de toepassing van de bestelde artikelen bij Direct Kweken. Direct Kweken verstrekt zoveel als redelijkerwijs mogelijk is productinformatie ten behoeve van de overeenkomst.

Retour adres:

D&M Concepts

Nijverheidsweg 12

3762 ER Soest

info@directkweken.nl

KvK: 65313216

BTW: NL 8560.61.748.B01

IBAN: NL71 INGB 0007 1455 08

BIC: INGBNL2A

Menu

Settings