Click for more products.
No produts were found.

Ion Quest

Filteren op
€ 35,50
Hydro safe colloidaal zilver bestaat uit zeer zuiver water en nano zilverdeeltjes met een positieve elektrische lading. Deze electrisch geladen zilverdeeltjes doden alleen de schadelijke bacterien en schimmels.
Niet op voorraadSold out
€ 31,36
Ion Quest IQ Bloom is een zeer geconcentreerde (1:1000) alles in een high-tech bloeivoeding (NPK 7-15-7) voor de teelt op alle substraten. IQ Bloom stabiliseert automatisch de pH waarde waardoor u deze zelf niet meer...
€ 31,36
Ion Quest IQ Grow is een zeer geconcentreerde (1:1000) alles in een high-tech groeivoeding (NPK 10-10-10) voor de teelt op alle substraten. IQ Grow stabiliseert automatisch de pH waarde waardoor u deze zelf niet meer...

Ion Quest plantenvoeding biedt u waar voor uw geld. De vloeibare meststoffen zijn zeer geconcentreerde high-tech bloeivoeding en groeivoeding voor de teelt op alle substraten. Zo stabiliseren IQ Grow en IQ Bloom automatisch de pH-waarde waardoor u deze zelf niet meer hoeft af te stellen. En doden de elektrisch geladen zilverdeeltjes in Hydro Safe schadelijke bacteriën n schimmels.

Er wordt gebruik gemaakt van de zuiverste ingrediënten wat resulteert in gezonde en weelderige planten. Bovendien verbeteren Ion Quest producten de smaak, geur, kleur en de opbrengst van uw eindproduct.

Met de plantenvoeding van Ion Quest worden dure wortel- groei- en bloeistimulatoren overbodig. Deze voeding is nog niet wereldwijd bekend, maar de resultaten zullen u zeker niet teleurstellen. Probeer het nu zelf.

Read more

Menu

Settings