Click for more products.
No produts were found.

Empire Koolstoffilters

Filteren op

Empire koolstoffilters zijn het resultaat van 20 jaar ervaring op het gebied van luchtbehandeling in verschillende bedrijfssectoren. Door deze ervaring zijn Empire koolstoffilters zo vervaardigd dat deze koolstoffilters overlast zoals stank en bestrijding van schadelijke gassen in zeer korte tijd oplossen.

De Empire koolstoffilters zijn verdeeld in 2 categorieën genaamd Empire Classic en Empire Lite. Beide soorten zijn van topkwaliteit, maar hebben ieder hun eigen eigenschappen.


Empire Classic

De Empire Classic filters zijn verkrijgbaar in diverse modellen met verschillende capaciteiten. De toegepaste koolstof is 3 tot 4 mm op basis van steenkool. De voordelen hiervan zijn de grote hardheid, zwaar gewicht en het adsorberend vermogen voor een lange levensduur. Empire Classic filters zijn door het gebruikte koolstof zwaar van gewicht en daarmee van perfecte kwaliteit.


Empire Lite

De Empire Lite koolstoffilters zijn lichtgewicht filters met verschillende capaciteiten. De koolstof op de Empire Lite filters zijn lichtgewicht granulaat met deeltjes van 2,7 tot 4,9 mm. De filters hebben een lange levensduur en zijn door het lichte gewicht gemakkelijk iop te hangen.

 

Read more

Menu

Settings