Click for more products.
No produts were found.

SMS Com

Filteren op
€ 113,18
De SMSCom SPC SLAVE 16A MK2 is een uitbreidingsmodule voor de SPC MK2 8A en 16A. De SPC SLAVE 16A is een plug & play module waarmee eenvoudig 16A extra aan ventilatoren kan worden aangesloten. 

Sins 2002 is SMS com al actief in het ontwikkelen en produceren van innovatieve elektronische producten op het gebied van klimaatbeheersing, watertechniek en veel andere techniek soorten. Het komt dan ook niet als verassing dat SMS com producten van kwaliteit levert.

SMS Com Twincontrollers & Twincontroller pro
De Twincontrollers van SMS com zetten zich apart van de concurrentie doordat ze software gestuurd zijn terwijl andere controllers vaak mechanisch zijn. Hierdoor reageert de Twincontroller anders als de andere controllers op de markt. Na een korte scan van +/- 5 minuten heeft de twincontroller een berekening voor het toerental van uw afzuigers. De Twincontroller Pro is bijna hetzelfde als de normale Twincontroller maar zet zich apart door een extra lichtsensor, deze zorgt ervoor dat zodra het donker word de twincontroller over gaat op een ander software programma.

SMS Com hybrid controller
Deze hybride controllers maken gebruik van een computergestuurde temperatuur voeltechnologie, samen met een mechanisch systeem voor de snelheidsregeling van de ventilatoren. Speciaal ontworpen om een constante kamertemperatuur te behouden en de luchtstroom ten allen tijde onder controle te houden, is het de ideale controller. Ook zijn ze nog eens compleet zoem en bromvrij.

SMS Com all-in-one switch boxen
Deze all in one switch boxen zijn software gecontroleerde controllers voor lampen, ventilatoren en kachels. Voorzien van een Grässlin timer maakt de switchbox van SMS com gebruik van een digitale schakeltechniek waardoor het “plakken” van relais verleden tijd is.

Read more

Menu

Settings