Click for more products.
No produts were found.

Bioquant

Filteren op
€ 19,42
Een snelwerkende blad meststof die de plantactiviteit stimuleert en voorziet in alle essentiële macro- en micro-elementen. Het is een complete blad meststof met de zuiverste grondstoffen en is geschikt voor algemene...
Bioquant Bio Foliar 1 250 ml. Bioquant Bio Foliar 1 250 ml.
Limited special offer
€ 9,67 € 16,12
Voor behandeling van jong gewas(stekken en zaailingen) tegen lichte-matige infecties van specifiek spintmijt( type A,B en C),tripsen, witte vlieg, varenrauwmug en luisachtigen.

Bioquant ontwikkelt en produceert producten voor toepassingen in land- en tuinbouw.

Onze producten spelen in op de behoefte van het gewas en voldoen aan hoogwaardige criteria voor o.a. werkzaamheid, duurzaamheid, veiligheid en milieu, economisch gebruik en gebruiksvriendelijkheid.

De producten zijn inzetbaar in vele inheemse en uitheemse gewassen, teeltwijzen (intensief en extensief) en meeste diverse substraattypen.

Het is aan de kweker welke kwaliteit- en kwantiteitseisen gesteld worden. Wij bieden de middelen op het gebied van nutritie en regulatie. Het is ons doel zowel de groot- als kleingebruiker te voorzien. De kleine verpakkingen bieden de kleingebruiker de mogelijkheid om kennis te maken met onze producten zonder hoge overbodige investeringen. Voor de grootgebruiker hebben we kosten besparende verpakkingen en ook bulklevering is een optie.

Read more

Menu

Settings