Click for more products.
No produts were found.

G-Tools Kweekkasten

Met een ontzettend handige, uitgebreide G-tools kweekkast heb je de beste materialen in huis om thuis kweken van kruiden, groenten en andere planten tot een mooi succes te brengen. Want hoe leuk is het om thuis je eigen groenten en fruit te kunnen kweken? 

De G-tools kweekkasten zijn vervaardigd van de beste materialen en voldoen aan de NEN 1010 en NEN 3140 veiligheidsnormen. Omdat veiligheid uiteraard voorop staat, dus wel zo geruststellend.

En naast die goede veiligheid geven de G-tools kweekkasten in combinatie met jouw groene vingers ook nog eens de beste opbrengsten. Met behulp van het intelligente luchtinlaat systeem en de afvoer van warme lucht, waarover alle Gtools kweekkasten beschikken, groeien er gezonde planten in jouw eigen kweekkast. 

Deze handige G-tools luchtinlaten zorgen namelijk voor een constante stroom van verse en CO2 rijke lucht langs jouw planten. De luchtinlaten zorgen ervoor dat er wel lucht de kast in kan en voorkomen tegelijkertijd dat er licht uit de kast ontsnapt.


Daarnaast wordt er ook voorkomen dat er ongewenste planten- en plantenvoedingsluchtjes uit de kast ontsnappen. Dit komt doordat de warmen lucht die de groeilamp creëert eerst door een koolstoffilter wordt gefilterd en vervolgens pas de kast uit geblazen worden. Hierdoor zullen er geen ongewenste geuren naar buiten komen. 

Wij leveren de G-tools kweekkasten in combinatie met diverse soorten verlichting zoals HPS, LED en CMH en de meeste kasten zijn binnen een uur al in elkaar gezet. Dus je kan al snel aan de slag met jouw eigen binnenkweek in de Gtools kweekkast.

Wil jij een kweekkast van G-Tools kweekkast kopen? Wij adviseren je graag via info@onlinetopgarden.com of telefonisch.Read more

Menu

Settings