Click for more products.
No produts were found.

Davin controllers

Filteren op

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt DAVIN een uitgebreid assortiment en veiligheid. DAVIN word gebruikt door professionele tuinbouwbedrijven tot de beginnende thuiskwekers. Met meer dan 20 jaar product ontwikkeling zijn de producten van DAVIN van zeer goede kwaliteit. Alle producten van DAVIN zijn voorzien van een CEE certificaat en de meeste producten zijn IP44 (water resistent).

Uiteraard zijn er verschillende producten van DAVIN die wij aanbieden. Zo hebben wij de DAVIN fan controllers, dit zijn fan controllers die zorgen dat u met gemak de snelheid van de motor kan bepalen.

De DAVIN mini-grower is een complete schakelkast en komt met een analoge waterseconden timer en een temperatuurregelaar. Met dit handige apparaatje kunt u met gemak bijvoorbeeld in een groeitent, uw gewas onder controle houden zonder dat u hier nog meer apparatuur voor nodig heeft. Daarnaast heeft Davin ook Analoge seconde timers. Deze timers zijn multifunctionele analoge seconden tijdklokjes die ervoor zorgen dat u gemakkelijk een gewas tijd gestuurd water kunt geven.

Ook heeft davin gedacht aan de kweker met een budget. De Low budget relaiskast is een tijd gestuurde relaiskast waar verschillende armaturen mee geschakeld kunnen worden.

Read more

Menu

Settings