Click for more products.
No produts were found.

Canna

Canna heeft zich jaren verdiept en hierin intensief samengewerkt met andere spelers in de markt. Het merk Canna heeft daardoor ontzettend veel kennis op het gebied van kweken. De perfecte combinatie van veel vakkennis en gedrevenheid heeft een kwalitatief goed assortiment opgeleverd. 

Wij van Online Top Garden bieden het gehele assortiment van Canna substraten aan tegen de scherpste prijzen. Canna Terra Professional en Canna Terra Professional Plus zijn beide kwalitatief hoogwaardige substraten. Professional plus is voorbemest, waardoor u er de eerst weken minder naar hoeft om te kijken. Beide substraten kunnen perfect gecombineerd worden met de Canna Terra lijn. Een additief die ervoor zorgt dat de opbrengst en kwaliteit worden verbeterd is de Canna boost.

Bekijk op uw gemak welke Canna substraat op de voeding bij uw behoeftes aansluit. Heeft u de juiste Canna substraten gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk in uw winkelwagentje bestellen en wordt het de volgende werkdag bij u bezorgd.* Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Canna substraten, dan staan onze experts te allen tijde voor u klaar. U kunt telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur) of per mail al uw vragen aan ons stellen.

Read more

Menu

Settings