Canna

Canna Terra professional plus 50 Liter
Available
€ 11,53
Met CANNA Terra Professional Plus bieden we kwalitatief hoogwaardige aardemixen, afgestemd op de behoeften van groente en snelgroeiende planten. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Canna Cocos 50 ltr. Canna Cocos 50 ltr. 2
Available
€ 6,82
Cocos wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt in de professionele kweekwereld. Cocos is hierbij de vervanger van aarde en is in vele soorten te koop. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Canna Seed Mix  25ltr
Available
Substraten

Canna Seed Mix 25ltr

V6090
€ 4,92
De Canna Terra Seedmix heeft een homogene stabiele structuur die er voor zorgt dat het meer water kan vasthouden. Dit zorgt ervoor dat het zaadje optimale kansen krijgt volledig te ontkiemen. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Canna Aqua clay pebbles 8-16 mm 45 ltr
Available
€ 8,68
Hydrokorrels zijn gemaakt van zuivere en zoutvrije gebakken klei. Ze bevatten een zeer lage concentratie aan elementen.  Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Canna Terra Professional 50 liter Canna Terra Professional 50 liter 2
Available
€ 5,99
Canna Terra Professional onderscheidt zich van andere aardesubstraten door zijn eerste klas uitgangsmateriaal, fijnheid van structuur en zuiverheid. Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Biocanna Bio Terra Plus 50L
Available
Substraten

Biocanna Bio Terra Plus 50L

V6680
€ 10,70
100% plantaardig substraat, speciaal voor de biologische teelt! Let op: Substraten vallen helaas niet onder de 'gratis verzending'.
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Canna heeft zich jaren verdiept en hierin intensief samengewerkt met andere spelers in de markt. Het merk Canna heeft daardoor ontzettend veel kennis op het gebied van kweken. De perfecte combinatie van veel vakkennis en gedrevenheid heeft een kwalitatief goed assortiment opgeleverd. 

Wij van Online Top Garden bieden het gehele assortiment van Canna substraten aan tegen de scherpste prijzen. Canna Terra Professional en Canna Terra Professional Plus zijn beide kwalitatief hoogwaardige substraten. Professional plus is voorbemest, waardoor u er de eerst weken minder naar hoeft om te kijken. Beide substraten kunnen perfect gecombineerd worden met de Canna Terra lijn. Een additief die ervoor zorgt dat de opbrengst en kwaliteit worden verbeterd is de Canna boost.

Bekijk op uw gemak welke Canna substraat op de voeding bij uw behoeftes aansluit. Heeft u de juiste Canna substraten gevonden, dan kunt u deze gemakkelijk in uw winkelwagentje bestellen en wordt het de volgende werkdag bij u bezorgd.* Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Canna substraten, dan staan onze experts te allen tijde voor u klaar. U kunt telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur) of per mail al uw vragen aan ons stellen.