Click for more products.
No produts were found.

Gorilla

Filteren op

De Gorilla kweektenten zijn de rolls royces onder de kweektenten, zeer professionele kweektenten van hoogstaande kwaliteit. De tenten zijn gemaakt van de dikste stof, draaddichtheid van 1680D, hierdoor zijn ze ontzettend sterk en lichtdicht en gemiddeld 3 tot 9 keer dichter dan andere tenten. De grow tent van Gorilla hebben aan alle kanten doorkijkramen en ingangen waardoor je makkelijk bij al je kweekspullen kunt. Daarnaast is de tent ook voorzien van ‘slang gaten’ die strategisch geplaatst zijn op de logische plekken en zijn voorzien van een dubbele sluiting.

Het frame van Gorilla is natuurlijk ook oersterk, ze kunnen 135 kg dragen en zijn makkelijk in elkaar te zetten met het metalen kliksysteem. Ook is elke Gorilla tent voorzien van een extension set, hierdoor kan je ‘meegroeien’ met je gewas en zijn ze in hoogte nog eens 30 cm uit te breiden.

De ritsen zijn via het sterke diamond reflection technologie ontworpen en daardoor zo goed als onbreekbaar en laten ook geen licht door. Door het dikke en dichte materiaal, zijn de tenten, licht, geur en water dicht. Er is zelfs een opbergzakje voor je kweekspullen..! Er is gewoon overal aan gedacht er ze zijn niet te slopen.

Read more

Menu

Settings