The Back-up Noodafzuiger op accu

The Back-up Noodafzuiger op accu

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
€ 827,50

Noodafzuiger op accu

logo-mini.jpg Gratis verzending vanaf € 125 (NL), € 150 (BE)*

logo-mini.jpg 14 dagen bedenktijd

logo-mini.jpg Niet goed, geld terug garantie

logo-mini.jpg Veilig betalen met:

veilig betalen

The Back-up Noodafzuiger op accu

Algemeen

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurt in uw kweekruimte als de stroom uitvalt door een storing of een gesprongen stop? De ventilatie stopt in zoÕn geval met afzuigen en de onderdruk valt weg. Hierdoor lekt er ongefilterde lucht weg uit de kweekruimte waardoor die in korte tijd in de omgeving te ruiken zal zijn.

 

Door gebruik te maken van The Back-Up kunt u dit probleem voorkomen. Dit gepatenteerde systeem begint bij stroomuitval namelijk vanzelf met afzuigen van de lucht uit uw kweekruimte. The Back-Up kan tot 7 dagen lang de onderdruk in uw kweekruimte waarborgen zonder gebruik te maken van stroom uit het lichtnet.

 

Plaats dit apparaat in of bij uw kweekruimte. Sluit op de ingaande flens via een 125 mm slang een koolstoffilter aan dat zich in de kweekruimte bevindt. Op de uitgaande flens kunt een slang van 125 mm aansluiten en naar een plek leiden waar uitgeblazen mag worden. Steek de stekker in het stopcontact en u bent beschermd tegen stankoverlast!

Kenmerken

- Compacte, robuuste en discrete vormgeving

- 4 ventilatie standen overeenkomstig met een werkingsduur van 1, 2, 4 en 7 dagen

- Laadt automatisch op zolang er netvoeding aanwezig is

- Display voor laadstroom, accuniveau en verklikker indicatie

- Zeer effici‘nt met energie door gepatenteerde techniek

- Eenvoudig te installeren

- Tot 400 m3 per uur luchtverplaatsing

- 125 mm aansluitflenzen

- Draagbaar, 25 Kg

- Ook handmatig aan te zetten voor afzuiging bij knippen of in droogtent

 

Werking

The Back-Up begint automatisch met afzuigen zodra de stroom is uitgevallen en stopt wanneer de stroom het weer doet. Aan de knipperende LEDÕs op het display kunt u achteraf zien of er stroomuitval is geweest. Door naar de Reset stand te schakelen wordt deze verklikker weer uitgezet.

 

Is de The Back-Up ingeschakeld en op de netstroom aangesloten dan wordt de accu geladen en vol gehouden. Dit wordt weergegeven middels het lopen van de LED's op het display. Als de Back-Up aan het afzuigen is dan ziet u aan het display hoe vol de accu nog is.

 

Met de Back-Up is het nu ook mogelijk om op elke gewenste plek binnen een handomdraai afzuiging te hebben. Plaats de Back-Up in bijvoorbeeld knip- of droogruimte, sluit een filter en 125mm slangen aan, schakel de Manual stand in en de lucht wordt afgezogen. Wanneer de netvoeding ook is aangesloten wordt ondertussen de batterij bijgeladen.

0098
995 Items
No reviews

16 andere producten in dezelfde categorie:

footer bottom product only
keur.png Vertrouwd online kopen
rtingft.png

Onze klanten geven ons een 9.0

Vragen? Neem contact met ons op