Click for more products.
No produts were found.

(luxe) 150x150x215 Phantom Deluxe 600 Watt Complete kweektent (Lumatek EVSA)

€ 552,87
Pak inhoud
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-5 werkdagen verzonden!
Omschrijving

(luxe) 150x150x215 Phantom Deluxe 600 Watt Complete kweektent (Lumatek EVSA)

Met deze complete kweektent ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met je binnenkweek! Deze ideale set bestaat uit de Phantom Delux kweektent in combinatie met onder andere de zelfbouwset Lumii Black. 

De Phantom Deluxe kweektenten worden ook wel revolutionair genoemd. Je kunt naar je gewassen kijken zonder een deur of raam te openen door gebruik te maken van het grote raam in de Phantom Deluxe tent. Hierdoor wordt het klimaat binnen in de tent niet verstoort en daarmee ook het kweekproces dus ook niet wordt verstoort.

De Phantom kweektenten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, ze zijn met 600D steviger en slijtvaster dan de dikte van 190D of 220D van andere merken kweektenten. De binnenkant van de Phantom kweektenten zijn helder wit, zodat de verlichting optimaal wordt gereflecteerd in tegenstelling tot een zilveren binnenkant. 

De eigenschappen van de kweektenten Phantom Deluxe zijn: 

  • een groot afsluitbaar transparant raam
  • 600D extra slijtvaste tentdoeken
  • Dubbele luchtgaten
  • Extra hoog
  • Een heldere witte binnenkant
  • Een dubbel ophangsysteem
  • Dubbele waterbak
  • Dikkere solide tentstokken van de beste kwaliteit 19MM
  • 100% licht-dicht afsluitbaar

Zelfbouwset EVSA Lumatek 600 W Dimmable + Azerwing reflectorkap + Lumatek dual spectrum lamp 600 Watt

De Azerwing reflectiekap is vervaardigd uit Vega aluminium en afgewerkt met een PVD glascoating. De combinatie vega aluminium en PVD glascoating zorgen voor een reflectievermogen van wel 95%. De glascoating zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat de reflector niet oxideert en dus z’n 95% reflectievermogen behoudt.

Lumatek dual spectrum lamp 600 Watt

Lumatek lanceert hun nieuwe gamma van tuinbouwproducten HID kweeklampen. Afgestemd op de ultra-hoge frequentie van de Lumatek e-voorschakelapparaten, de lamp heeft onderdelen die zijn versterkt waardoor ze veel robuuster zijn en daardoor een langere levensduur hebben. De lampen gebruiken een verlichting oplossing die een hoog niveau van Photosynthetic en Active Radiation hebben, om een gezonde plantengroei bevorderen. Deze lampen hebben een versterkte afdichting en een versterkte boog kader om ervoor te zorgen dat ze langdurige prestaties leveren met een stabiele lichtopbrengst. Verhoog uw rendement dankzij een uniek gasmengsel met een geoptimaliseerd spectrum om de fotosynthese te bevorderen. Het verbeterde blauwe spectrum technologie betekent een dual spectrum lamp die gebruikt kan worden in de gehele groei- en bloeicyclus.

VSA  Lumatek 600 W Plug and Play  Dimmable

De Ballast wordt geleverd met een vier standen schakelaar waarmee u in staat bent de output op 600w, 400w en 250w te zetten. Naast de mogelijkheid om de lampen te dimmen geeft de Lumatek Electronische Ballast u tevens de mogelijkheid om met de exclusieve Super Lumen Switch de output van de ballast te boosten met 10%.

Read more
Productdetails
otg54291

Datasheet

Hoogte van de tent
215cm
LxB van de tent
150x150cm
Reviews
No comments

Menu

Settings