B'cuzz Atami Ata XL 5ltr
B'cuzz Atami Ata XL 5ltr
B'cuzz Atami Ata XL 5ltr
B'cuzz Atami Ata XL 5ltr

B'cuzz Atami Ata XL 5ltr

Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden!
€ 50,37

B'cuzz Atami Ata XL heeft een bijzonder gunstige uitwerking op de gesteldheid van het wortelstelsel en stimuleert een groeispurt van de plant met stevige vertakkingen.

<
 • Gratis verzending vanaf € 125 (NL), € 150 (BE)*
 • 14 dagen bedenktijd
 • Niet goed, geld terug garantie

  Veilig betalen met: 

  Betaalmethodes
 • B'cuzz Atami Ata XL 5ltr

  Een uitgekiende mix aan natuurlijke bestanddelen, toegevoegde mineralen, vitamines en aminozuren zorgen voor een uitmuntende groei- en bloeistimulator. Eigenlijk vormt Ata-XL een wonderdrankje voor uw gewas! Deze rijk samengestelde combinatie heeft een bijzonder gunstige uitwerking op de gesteldheid van het wortelstelsel en stimuleert een groeispurt van de plant met stevige vertakkingen. Tijdens de bloeiperiode zal deze krachtige stimulator de planten nog uitbundiger laten bloeien en zorgen voor goed ontwikkelde rijke bloemen.

  Aangezien Ata-XL uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het mogelijk dat het een organische geur ontwikkelt. Dit is niet van invloed op de werking van het product.

  Toepassing:

  Geschikt als toevoeging op de reguliere NPK-voeding voor het kweken op aarde, hydro en kokos. Vanaf de 3e week van de groeicyclus tot aan de laatste week van de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater.

  Aangezien Ata-XL uit natuurlijke ingrediënten bestaat is het mogelijk dat het een organische geur ontwikkeld. Dit is niet van invloed op de werking van het product.

  Dosering (1:1000):

  1 ml per liter leidingwater.

  Verkrijgbaar in: 1, 5 en 10 liter.

   Kwaliteit gewaarborgd:

  De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

  Voedings type
  Wortelvoeding
  Geschikt voor medium
  Alle mediums
  Af70442 - 2722
  94 Items
  No reviews