Click for more products.
No produts were found.

G-leds

Filteren op

G-leds LED Kweeklampen

Nieuw op de markt en met trots gepresenteerd… De G-leds van G-tools…!
De G-leds bestaan uit een mix van 3 en 5 watt led diodes van de merken Cree en Osram. Beide merken behoren tot een van ’s werelds beste ledverlichting producenten. De led lampen bestaan uit een extra groot koelblok met koelribben, waarin de led’s zijn ingebouwd. Door het unieke ontwerp en het extra koelvermogen wat hierdoor gecreëerd word, behoren de grote koelventilatoren tot het verleden en heeft de lamp voldoende aan kleine ingebouwde ventilatoren. Hierdoor behoren de G-leds tot een van de stilste actief gekoelde led lampen.
Na jarenlang testen en onderzoeken is het eindproduct dus de G-led geworden, hierin is het ideale spectrum in verwerkt, die geschikt is voor zowel de goei als voor in de bloeifase.

Door de eenvoudige schakelaars aan de G-led, is het mogelijk om meer blauw/wit of rood licht aan het spectrum toe te voegen en zo kan je dus inspelen of de fase waarin je zit.

Dus bent u op zoek naar een kwalitatieve goeie led lamp voor een bescheiden prijs… Koop dan nu nog uw eigen G-led lamp bij directkweken..!

Read more

Menu

Settings