Click for more products.
No produts were found.

Super stille complete kweektent 120x120x215 Phantom Deluxe + Lumii Black 600W

€ 637,60
Pak inhoud
Omschrijving

Super stille Complete kweektent 120x120x215 Phantom Deluxe + Lumii Black 600W

Phantom kweektent 120 deluxe 120x120x215cm

De Phantom Deluxe kweektenten worden ook wel revolutionair genoemd. Je kunt naar je gewassen kijken zonder een deur of raam te openen door gebruik te maken van het grote raam in de Phantom Deluxe tent. Hierdoor wordt het klimaat binnen in de tent niet verstoort en daarmee ook het kweekproces dus ook niet wordt verstoort.

De Phantom kweektenten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, ze zijn met 600D steviger en slijtvaster dan de dikte van 190D of 220D van andere merken kweektenten. De binnenkant van de Phantom kweektenten zijn helder wit, zodat de verlichting optimaal wordt gereflecteerd in tegenstelling tot een zilveren binnenkant. In combinatie met led kweeklampen zoals een KIND LED Growlight K5 XL750 werkt dit ook perfect. 

De eigenschappen van de kweektenten Phantom Deluxe zijn: 

  • een groot afsluitbaar transparant raam
  • 600D extra slijtvaste tentdoeken
  • Dubbele luchtgaten
  • Extra hoog
  • Een heldere witte binnenkant
  • Een dubbel ophangsysteem
  • Dubbele waterbak
  • Dikkere solide tentstokken van de beste kwaliteit 19MM
  • 100% licht-dicht afsluitbaar

PK125 EC-TC

Deze super sterke buisventilator met controller produceert geen bromtoon, zelfs niet wanneer ze slechts op 20% van zijn vermogen draait.

Net als de GT 125 controller heeft de PK125 EC-TC een minimum instelbaar toerental gekoppeld aan een thermosstaat.

Dus wanneer de sensor van de thermosstaat een temperatuur registreert lager dan de ingestelde waarde dan gaat de fan op het ingestelde minimum vermogen draaien.

Wordt het warmer dan de ingestelde waarde dan gaat de fan op vol vermogen draaien.

Deze compacte buisventilator met z’n 125mm aansluiting verplaatst maar liefst 680m3 lucht bij vol vermogen,

De fan beschikt over een super sterke Ziehl-Abbeg motor die zich 100% bromvrij  laat dimmen. De achterwaarts gekromde schoepen van de fan hebben een enorm hydrolisch rendement.

De fan verliest hierdoor nauwelijks vermogen door weerstand van filter en luchtslang. Daarnaast beschikt de PK125 EC-TC nog over een potmeter waarmee het stroomverbruik is in te stellen van 20Watt tot 170Watt.

Hiermee kun je het maximum vermogen instellen op de voor jouw situatie gewenste luchtafvoer. Op deze manier heb je dus perfecte controle over zowel de minimum als maximumtemperatuur in je kweekruimte. Het compacte formaat van de fan maakt hem eenvoudig overal in te bouwen.

Read more
Productdetails
otg3402
Reviews
No comments

Menu

Settings