Click for more products.
No produts were found.

(luxe) 150x150x215 Phantom Deluxe 600 Watt Complete kweektent (EVSA Lumii)

€ 386,78 € 456,86
Pak inhoud
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-5 werkdagen verzonden!
Omschrijving

(luxe) 150x150x215 Phantom Deluxe 600 Watt Complete kweektent (EVSA Lumii)

Met deze complete kweektent ben je er helemaal klaar voor om te beginnen met je binnenkweek! Deze ideale set bestaat uit de Phantom Delux kweektent in combinatie met onder andere de zelfbouwset Lumii Black. 

De Phantom Deluxe kweektenten worden ook wel revolutionair genoemd. Je kunt naar je gewassen kijken zonder een deur of raam te openen door gebruik te maken van het grote raam in de Phantom Deluxe tent. Hierdoor wordt het klimaat binnen in de tent niet verstoort en daarmee ook het kweekproces dus ook niet wordt verstoort.

De Phantom kweektenten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, ze zijn met 600D steviger en slijtvaster dan de dikte van 190D of 220D van andere merken kweektenten. De binnenkant van de Phantom kweektenten zijn helder wit, zodat de verlichting optimaal wordt gereflecteerd in tegenstelling tot een zilveren binnenkant. 

De eigenschappen van de kweektenten Phantom Deluxe zijn: 

  • een groot afsluitbaar transparant raam
  • 600D extra slijtvaste tentdoeken
  • Dubbele luchtgaten
  • Extra hoog
  • Een heldere witte binnenkant
  • Een dubbel ophangsysteem
  • Dubbele waterbak
  • Dikkere solide tentstokken van de beste kwaliteit 19MM
  • 100% licht-dicht afsluitbaar

Digitale Zelfbouwset 600W Lumii + Lumii Black + Hamerslagkap (deluxe)

De LUMii Dimbare ballast is een volledig elektronische ballast, beschikbaar in 600w (dimbaar tot 250 en 400w). Deze technologie is microprocessorgeregeld en werkt met een hogere frequentie (Hertz) dan de standaard magnetische ballast, wat betekent dat er meer licht naar uw planten gaat. Het is ook efficienter wat betekent meer output per watt verbruikt energieverbruik. De LUMii Dimbare ballast is dimbaar en heeft ook een boost-instelling voor elke lampgrootte, zodat u de lichtuitvoer kunt regelen.

De LUMii Dimbare ballast is een van de stilste op de markt, zonder brom of trilling. Het is ook een van de kleinste en coolste lopende voorschakelapparaten die er zijn. De LUMii Dimbare is erg licht, een 600W is slechts 3kg, vergeleken met 8kg voor een 600W magnetische ballast.

De LUMii Dimbare voorschakelapparaten zijn voorzien van ingebouwde veiligheidsvoorzieningen die het circuit van de unit beschermen als er een kortsluiting wordt gedetecteerd. Wanneer de ballast een abnormale ingangs- of uitgangsspanning detecteert als gevolg van een oude of beschadigde lamp, zal deze niet proberen de gloeilamp te ontsteken.

De LUMii Dimbare ballast is aan de binnenkant bedekt met hars en beschermt zo tegen het binnendringen van stof in de componenten en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, wat betekent dat er geen ventilator is.

Lumii Black HPS lamp 600W

De LUMii BLACK-lamp is een 600 W Dual Spectrum, hogedruknatriumlamp (HPS) met een E40-fitting. Perfect voor het stimuleren van verbeterde bloei, biedt 20.000 levensuren en 88.000 lumen.

Read more
Productdetails
otg54290

Datasheet

Hoogte van de tent
215cm
LxB van de tent
150x150cm
Reviews
No comments

Menu

Settings