Click for more products.
No produts were found.

AutoPot automatische bewateringssystemen

AutoPot automatische bewateringssystemen zijn de meest gebruiksvriendelijke en meest onderhoudsvrije systemen die er bestaan.
De veelzijdige Easy2Grow, 1Pot en AQUAbox systemen voorzien uw groenten, fruit en/of sierplanten automatisch in hun behoee naar water en voedingsstoffen dankzij het gepatenteerde AQUAvalve principe. AutoPot vereist géén mers, waterdruk, elektriciteit, pompen of lasge installaes, er wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van de waterdruk vanuit een watervat. Van de tuinkas in uw tuin tot hectaren aan commerciële kassen
in de glastuinbouw, AutoPot zorgt dat iedere kweker resultaten behaald die al hun verwachngen zal overtreffen. 

1Pot System 

Het AutoPot 1Pot watergeefsysteem is het meest verkochte systeem voor vrijwel alle plantensoorten in uw tuinkas. Ieder 1Pot systeem beschikt over een eigen Aquavalve vloermechanisme welke zorgt dat iedere plant naar eigen behoee water en voedingsstoffen krijgt. Het 1Pot systeem is door het modulaire karakter zeer geschikt voor kwekers van grotere en bredere planten omdat de planten individueel kunnen worden verplaatst. 

1Pot XL system 

Het 1Pot XL watergeefsysteem is zeer breed inzetbaar en is geschikt voor het kweken van een diversiteit aan groenten, fruit en sierbloemen. Met de meegeleverde accessoires koppelt u een extra 1Pot XL uitbreiding aan ieder ander AutoPot watergeefsysteem. Eenmaal aangesloten verzorgd de ingebouwde AQUAvalve automasch de bewatering. Met deze en al onze andere uitbreiding bewatering sets kunt u eindeloos veel combinaes maken, van 1 tot 1000 poen en meer ! 

Easy2GO 

Het uleme vakane bewateringssysteem met AQUAvalve technologie voor het automasch water geven aan alle soorten planten. Koppel het easy2GO systeem aan een watervat (min. 30L) en plaats het systeem op een grote plantenschaal / tray. Zet uw eigen poen op de tray en uw planten krijgen automasch water via de onderkant. In tegenstelling tot andere vakane water- geefsystemen werkt het easy2GO systeem met behulp van de zwaartekracht, mers en /of elektriciteit zijn niet noodakelijk. Het easy2GO kan overal gebruikt worden zoals in de kas, serre of pao. Het easyGO systeem is uitsluitend bedoeld als vakanebewatering of als opkweek watergeefsysteem, voor een maximale groei en bloei van planten kiest u voor de AutoPot Easy2Grow, 1Pot, 1Pot XL systemen. 

Read more

Menu

Settings