Click for more products.
No produts were found.

COVID-19

Wij zijn in deze crisis tijd gewoon open, maar willen je graag op de hoogte stellen van een aantal maatregelen die wij nemen, waarbij de veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan.

Wij zijn gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Gezien de hoeveelheid bestellingen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Je kan ons bereiken via info@directkweken.nl

Wij willen je vragen niet binnen 2 dagen al te bellen of te mailen waar jouw bestelling blijft, dit kost veel tijd voor onze klantenservice en dus ook kostbare tijd die wij graag gebruiken om zoveel mogelijk pakketten in te pakken voor jullie.

Door deze onvoorziene drukte hebben wij momenteel een vertraging van 1-2 werkdagen. Daarnaast zijn sommige producten momenteel lastig in aanlevering aan ons, omdat ook onze leveranciers last hebben van het virus en alles wat daarbij komt kijken. Als dit voor jouw bestelling geldt, houden wij jou hiervan per mail van op de hoogte. Wij doen er alles aan jouw bestelling zsm te verzenden.


Let bij het bezoek aan onze winkel op het volgende:

Geen handenschudden of direct contact.

1,5 meter afstand behouden.

Bij voorkeur per bank betalen.

Maximaal 2 klanten tegelijk binnen.

Wij volgen de adviezen van het RIVM op.

Deurklinken, trapleuningen en gemeenschappelijke ruimtes in de winkel worden met regelmaat extra schoongemaakt.

Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig.


Heb je zelf klachten?

Laat dan je bestelling verzenden en dan zien wij je graag op een ander moment terug in onze winkel.

Menu

Settings